Placki ziemniaczane III
Placki ziemniaczane III to bezglutenowe przystawka. Jedna porcja zawiera 222 kalorie, 7G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką sól i pieprz, szynkę, olej i kilka innych składników, możesz to zrobić. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest idealny do Chanuka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest solidne. Spróbuj Kotlety Ziemniaczane (Nadziewane Mięsem Indyjskie Naleśniki Ziemniaczane), Chrupiące Placki Ziemniaczane (Placki Ziemniaczane), oraz Placki Ziemniaczane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodać ziemniaki, i gotować do miękkości, ale nadal firma, o 15 protokół.
Odcedzić, schłodzić i rozdrobnić.
W średnim rondlu na średnim ogniu wymieszaj mleko, masło i czosnek. Doprowadzić do delikatnego wrzenia, a następnie wymieszać z ziemniakami, szynką i serem Cheddar. Doprawić solą i pieprzem i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina osiągnie konsystencję ciasta.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Upuść mieszaninę ziemniaków przez zaokrąglone łyżki do oleju i gotuj, obracając raz, aż lekko zbrązowieje z obu stron.