Placki z sosem z czerwonej papryki
Placki z sosem z czerwonej papryki to danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera około 16G białka, 8G tłuszczu i w sumie 288 kalorii. Za 99 centów za porcję, ten przepis okładki 20% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką częściowo odtłuszczony ser mozzarella, paprykę chipotle w sosie adobo, makaron orzo i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 46%, co jest całkiem niezłe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Placki z tuńczyka i czerwonej papryki z domowym sosem tatarskim, Placki z tuńczyka i czerwonej papryki z domowym sosem tatarskim, oraz Placki z tuńczyka i czerwonej papryki z domowym sosem tatarskim.
Instrukcje
Przygotuj orzo i groszek zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. W międzyczasie umieść paszteciki z kurczaka w 13-calowym. x 9-w. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Piec bez przykrycia w temperaturze 425° przez 10-12 minut lub do podgrzania.
W blenderze przykryj i przetwarzaj paprykę czerwoną i chipotle na puree; przenieś do miski nadającej się do kuchenki mikrofalowej. Przykryj i mikrofaluj na wysokim poziomie przez 1 minutę. Łyżka na paszteciki z kurczaka; posypać serem.
Piec 5 minut dłużej lub do stopienia sera.
Odcedź orzo i groszek; połączyć.