Placki sernikowe Dulce De Leche
Ten przepis służy 64. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 36 kalorii. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz serek, jajka, krakersy z mąki pszennej i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Placki sernikowe Dulce De Leche, Placki Sernikowe Dulce De Leche, oraz Placki sernikowe Dulce De Leche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 163°. dno i boki 8-calowej kwadratowej patelni do pieczenia z 2 arkuszami folii (krzyżowo), pozostawiając 2-calowy zwis ze wszystkich stron.
Drobno zmielić krakersy z cukrem i szczyptą soli w robocie kuchennym. Po uruchomieniu silnika dodaj masło, mieszając aż do połączenia. Naciśnij mieszaninę równomiernie na dno patelni do pieczenia.
Piec 10 minut, następnie ostudzić na patelni na stelażu 5 minut.
Posyp żelatynę mlekiem w małej misce i odstaw 2 minuty, aby zmiękczyć.
Ubić razem serek, jajka, sól, i żelatyny mieszaniny w misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze połączone, o 2 protokół, następnie mieszać dulce de leche delikatnie, ale dokładnie.
Wlać nadzienie na skorupę, wygładzając górę, a następnie piec w gorącej kąpieli wodnej w piekarniku, aż środek jest po prostu ustawiony, około 45 minut. Sernik chłodny w całości na patelni na stelażu, około 2 godzin. Chłód, zadaszony, co najmniej 6 godzin.
Podgrzać wszystkie składniki glazury w podwójnym kotle lub małej metalowej misce ustawionej na rondlu z ledwo gotującą się wodą, mieszając do uzyskania gładkości, następnie zalać sernik, przechylając patelnię do pieczenia, aby równomiernie pokryć wierzch. Chill, uncovered, 30 minut.
Sernik wyjąć z patelni za pomocą zwisu foliowego i pokroić cienkim nożem na 1 cal kwadratów, wycierając nóż po każdym cięciu.
* Dostępne w sklepach z żywnością specjalistyczną i Cooking.com.
Sernik (bez glazury) można schłodzić do 3 dni.