Placki Opatrunkowe Panettone

Placki Opatrunkowe Panettone
Jeśli 41 centów za porcję spada w budżecie, Panettone Dressing Squares może być ogromny bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 183 kalorie, 1G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, oliwę z oliwek, szalotkę bananową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Placki Do Dressingu Chleba Kukurydzianego Południowego, Panettone, oraz Panettone dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Obrać i połówki szalotki (lub obierać i ćwiartować cebulę) i ćwiartować i rdzeń jabłka, i grubo pokroić pancettę (lub boczek). Wrzuć szalotkę lub cebulę i kawałki jabłka do miski robota kuchennego wraz z łodygami selera, pękniętymi na pół i liśćmi szałwii, i krótko przetworzyć, aby rozpocząć siekanie, przed dodaniem grubo pokrojonej pancetty (lub boczku), a następnie blitzować z pełną prędkością, aż drobno posiekane. Nie martw się o wilgotność mieszanki; papka jest tym, czego oczekuję. Możesz jednak posiekać wszystko ręcznie; w takim przypadku nie spodziewaj się, że wszystko będzie tak zmielone, jak w procesorze. Wszystko idzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żebro Selerażebro Selera
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
SzalotkaSzalotka
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
CebulaCebula
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Rozgrzać olej o smaku czosnkowym na szerokiej, ciężkiej patelni i smażyć tę mieszaninę, mieszając co jakiś czas, przez 10-15 minut, aż warzywa i in. zmiękły.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
CzosnekCzosnek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Wysmażoną mieszankę wyjąć do dużej miski, pokruszyć w kasztanach, zetrzeć w skórce z cytryny i wycisnąć w soku, następnie rozerwać i pokruszyć w panettone i—używam do tego rąk-połączyć wszystko w kałamarnicę, pachnącą pastę. (Jeśli robisz to wcześniej, pozostaw go do ostygnięcia na tym etapie, a następnie przykryj i przenieś do lodówki, gdzie może stać do 2 dni.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Włoskie Panettone, Około 1,2 FuntaWłoskie Panettone, Około 1,2 Funta
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Kiedy będziesz gotowy do gotowania, Rozgrzej piekarnik do 204° i pozwól opatrunkowi osiągnąć temperaturę pokojową. Odkryj miskę, ubić jajka i wymieszać je, a następnie rozprowadzić mieszaninę na patelni foliowej lub lekko nasmarowane naczynie żaroodporne, i piec przez 25-30 minut, aż krawędzie brązowy i zacząć odchodzić od patelni lub naczynia i tester ciasto wychodzi czysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
5
Na przystawki, niech pan ostygnie przez 30 minut, a następnie pokroić w 48 małych kęsów wielkości kwadratów-lub na 24 większe kawałki towarzyszyć pieczone mięso, jeśli wolisz.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Przedrukowane za zgodą Nigellissima przez Nigellę Lawson, © 2013 Clarkson PotterNIGELLA LAWSON jest autorką ośmiu książek, w tym Nigella Kitchen, Nigella Express i Nigella Bites, które wraz z jej programami telewizyjnymi w Food Network i aplikacjami na iPhone ' a uczyniły ją znaną na całym świecie. Jest również współautorką Oxford Companion to Italian Literature. Nigella Mieszka z rodziną w Londynie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn