Placki kukurydziane z czarnego grochu z kwaśną śmietaną Jalapeño

Placki kukurydziane z czarnego grochu z kwaśną śmietaną Jalapeño
Przepis Black-Eyed Pea Cornbread Cakes With Jalapeño Sour Cream jest gotowy w około 55 minut i zdecydowanie jest niesamowitym Wegetariańskie opcja dla miłośników Południowej żywności. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 367 kalorii, 12g białka, oraz 18g tłuszczu. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, majonez, udekoruj: zielone cebulowe loki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Placki kukurydziane z czarnego grochu z kwaśną śmietaną Jalapeno, Jalapeno Black-Eyed Pea Cakes, oraz Ciastka z groszku z kremem Adobo.

Instrukcje

1
Proces 1 może black-Eyed peas w robocie kuchennym lub blenderze, aż będzie gładka. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrochGroch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Roztopić 2 Łyżki. masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu; dodać posiekaną cebulę i paprykę; smażyć 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
MasłoMasło
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj mielony czosnek i podsmaż 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek MielonyCzosnek Mielony
4
Wymieszać razem puree black - Eyed peas, pozostała puszka black-Eyed peas, mieszanka cebuli, pokruszony Super wilgotny chleb kukurydziany, majonez i jajko, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
Chleb KukurydzianyChleb Kukurydziany
CebulaCebula
GrochGroch
JajkoJajko
5
Kształt mieszanki Black-Eyed pea na 12 (3-calowe) pasztecików. Kurz lekko mączką kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
6
Umieścić na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia; przykryć i schłodzić 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Gotować, partiami, w gorącym oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 3 minut z każdej strony lub do złotego koloru; odcedzić na ręcznikach papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
8
Ciasta podawać natychmiast z kwaśną śmietaną Jalapeo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
9
Dekorować, w razie potrzeby.
10
Uwaga:Tylko do celów testowych użyliśmy Glory Foods przyprawionego groszkiem w stylu południowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch CzarnyGroch Czarny

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje do chleba kukurydzianego. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jednym z win, które można spróbować jest Bully Hill Vineyards Dry Riesling. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
Bully Hill Vineyards Dry Riesling
Bully Hill Vineyards Dry Riesling
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Magazyn