Placek Z Kremem Maślanym
Toffi Cream Pie może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 269 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz mocno brązowy cukier, brązowy cukier, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Ciasto z truskawkami i śmietaną, Batoniki z brzoskwiniami i śmietaną, oraz Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe.
Instrukcje
W misce wymieszać 1 szklankę mąki i 1/8 łyżeczki soli; pokroić w blenderze do wyrośnięcia, aż mieszanina będzie przypominała Gruboziarnisty posiłek.
Posypać lodowatą wodą, 1 łyżką na raz, na powierzchni mieszaniny mąki; wrzucić widelcem, aż suche składniki są zwilżone. Delikatnie wciśnij ciasto w 4-calowy okrąg na wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego; przykryj dodatkową folią z tworzywa sztucznego.
Rozwałkuj ciasto, wciąż pokryte, w 11-calowe koło.
Umieścić ciasto w zamrażarce 5 minut lub do folii można łatwo usunąć.
Wyjmij plastikową folię; dopasuj ciasto do 9-calowej płyty pokrytej sprayem do gotowania. Wchodzisz krawędzie pod, i flet; nakłuć dno i boki ciasta widelcem.
Piec w 425 przez 15 minut lub do lekko rumiane; ostudzić całkowicie na stojaku z drutu.
Połączyć 2/3 szklanki cukru, 2/3 szklanki mąki i 1/8 łyżeczki soli w średnim rondlu. Stopniowo dodawać mleko i żółtko, mieszając trzepaczką do dobrze wymieszanego.
Umieść na średnim ogniu i gotuj 16 minut lub do zgęstnienia i bąbelków, stale mieszając.
Zdjąć z ognia; wymieszać margarynę i wanilię.
Wlać mieszaninę do przygotowanej skorupy; przykryć folią. Chill 4 godziny lub do zestawu.
Zdejmij folię. Dollop bitą polewą nad nadzieniem; posypać każdą dolop brązowym cukrem.