Placek pasterski ze słodkimi ziemniakami

Placek pasterski ze słodkimi ziemniakami
Placek pasterski ze słodkimi ziemniakami wymaga z grubsza 1 godzina i 25 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 265 kalorii, 23G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 1,91 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz sos worcestershire, szpinak, Yukon złote ziemniaki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Placek pasterski ze słodkimi ziemniakami, Swede & potato Rösti-zapiekanka pasterska, oraz Saturdays with Rachael Ray-Potato Tot-Topped Shepherd ' s Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°. spryskaj płytką 2-ćwiartkową zapiekankę sprayem do gotowania. W 12-calowej patelni nonstick, gotować wołowinę, cebula, marchew i czosnek na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina jest dokładnie gotowane; odcedzić. Wymieszać w bulionie, pasta pomidorowa, sos Worcestershire, 3/4 łyżeczki soli i tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć; dusić 10 minut.
3
W małej misce wymieszać mąkę i wodę. Wymieszać z mieszaniną wołowiny. Gotować 2 protokół, mieszając, aż zgęstnieje. Wymieszać ze szpinakiem. W dużym rondlu umieść ziemniaki i wystarczającą ilość wody do przykrycia. Dusić 10 do 15 minut lub do miękkości; odcedzić. W dużej misce, ubić ziemniaki, mleko, masło i pozostałe 1/2 łyżeczki soli, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Łyżka mieszanki wołowiny do zapiekanki. Top z mieszanki ziemniaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
5
Piec odkryte 30 minut lub aż ziemniaki zaczną brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia28
Magazyn