Placek Osgood

Placek Osgood
Osgood Pie to bezglutenowe i wegetariańskie deser. Ten przepis służy 16 i kosztuje 48 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 285 kalorii, 2G białka, oraz 17g tłuszczu. Jeśli masz masło, jajka, mielone goździki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 13%. Podobne przepisy to Placek Osgood, Cakespy: Cherry Almond Osgood Pie, oraz Ciasto Wiśniowe.

Instrukcje

1
Śmietana masło i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KremKrem
CukierCukier
2
Wymieszać w żółtkach, a następnie przyprawy. Wchodzisz w owocach i orzechach.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
PrzyprawyPrzyprawy
OwoceOwoce
OrzechyOrzechy
3
W innej misce, ubić białka do jędrności. Złożyć do mieszanki owoców i orzechów. Podzielić na dwie skorupki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
OwoceOwoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn