Piña Colada

Piña Colada
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Pina Coladan. Ten przepis służy 2 i kosztuje 69 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 290 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz dodatki: ananasowe włócznie, srebro, sok z limonki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pina Colada, Pina Colada, oraz Pina Colada Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 6 składników w blenderze. Blend na wysoki do gładkiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wlać mieszaninę do 2 wysokich szklanek. Top każdy z 1/4 uncji (1 1/2 łyżeczki) czarny pasek rumu, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
3
Dekorować, w razie potrzeby.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Byron Fiddlestix Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Winnica Fiddlestix 2016 Pinot Noir charakteryzuje się fioletowymi i jagodowymi właściwościami, wraz z ziemią, nutami czarnej herbaty i długim dymem.Wegańskie
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia1
Magazyn