Pizze Pepperoni Provolone
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pizzy Pepperoni Provolone. Ten przepis daje 8 porcji z 373 kalorii, 19g białka, oraz 21g tłuszczu każdy. Za $1.8 za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka pepperoni z indyka, sera provolone, pomidora i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 32%, to danie jest raczej złe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Grillowany Provolone & Pepperoni, Rożki Do Pizzy Pepperoni Provolone, oraz Meksykańskie Pizze Pepperoni.
Instrukcje
Podziel ciasto na pół. Na lekko posypanej mąką powierzchni zwiń każdą porcję w 12 cali. x 10-w. prostokąt.
Za pomocą szczypiec z długą rączką zwilż ręcznik papierowy olejem spożywczym i lekko posmaruj ruszt grillowy. Lekko posmaruj obie strony ciasta olejem; umieść na grillu. Przykryj i grilluj na średnim ogniu przez 1-2 minuty lub do momentu, gdy spód lekko się zrumieni.
Wyjmij z grilla. Ułóż grillowaną stronę każdej pizzy sosem do pizzy, pesto, pepperoni, pomidorem i serem. Wróć do grill. Przykryj i gotuj każdą pizzę przez 4-5 minut lub do momentu, gdy spód lekko się zrumieni, a ser się rozpuści.
Polecane wino: Sangiovese, Shiraz, Wino Barbera
Wino Sangiovese, Shiraz i Barbera to świetny wybór na pizzę. Najlepsze wino do pizzy zależy od dodatków! Pizza z czerwonym sosem będzie wymagała czerwonego wina z pewną kwasowością, takiego jak barberan lub sangiovese. Dodaj pepperoni lub kiełbasę i możesz iść odważniej z syrah. Wino Madsen Family Cellars Sangiovese z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Madsen Family Cellars Wino Sangiovese]()
Madsen Family Cellars Wino Sangiovese
To wino ma wyraźny nos z nutą kawy, podczas gdy usta są zaatakowane przyprawami; goździk, lukrecja i cynamon.Podniebienie ma wiśnie i nuty goździków, które kontynuują gładkie, długie wykończenie z subtelnym dębem, lekkim pieprzem i jagodowymi smakami. Cierpkość wina dobrze komponuje się z jedzeniem, ponieważ Sangiovese jest winem spożywczym, ale można się nim również delektować samodzielnie. Columbia Valley AVA z winnic Jordan Reed.