Pizza z pieczonym warzywem i kozim serem
Przepis pieczone warzywa i kozi ser Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 30 minut. Ten przepis służy 30 i kosztuje 85 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 133 kalorie, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz bakłażana, cukinię, kozi ser i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Pizza z pieczonych warzyw i koziego sera, Makaron warzywny pieczony z kozim serem, oraz Sałatka warzywna pieczona z kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wrzucić cebulę z 1 łyżeczką oleju; ułóż na folii aluminiowej wyłożonej galaretką lub brojlerem.
Piec w temperaturze 425 przez 20 minut lub do miękkości, mieszając po 10 minutach.
Wymieszać bakłażana i kolejne 6 składników; dodać do cebuli na patelni z galaretką.
Piec jeszcze 30 minut, mieszając w odstępach 10-minutowych.
Ułożyć Skórki pizzy na 2 lekko nasmarowanych blachach do pieczenia; rozprowadzić pesto równomiernie na skórkach i równomiernie ułożyć warzywa na pesto.
Posypać pokruszonym kozim serem i 1/4 szklanki orzeszków piniowych na warzywach.
Piec pizze w 425 przez 25 minut lub aż ser jest lekko rumiane.