Piwo Korzenne Granita Float

Piwo Korzenne Granita Float
Przepis piwo korzenne Granita Float może zaspokoić Amerykański głód w okolicy 4 godziny. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 292 kalorie, 3G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 290 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Na Piwo Korzenne, Root Beer Float Cookies, oraz Babeczki Z Piwem Korzennym.

Instrukcje

1
Wlać 4 filiżanki piwa korzennego do 13x9x2-calowej patelni do pieczenia; zamrozić do Ustawienia, około 4 godzin lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piwo KorzennePiwo Korzenne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
2
W międzyczasie gotować pozostałe 4 szklanki piwa korzennego w dużym rondlu, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki, o 30 protokół. Chłodny Syrop z piwa korzennego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piwo KorzennePiwo Korzenne
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Używając palców widelca, zeskrobuj zamrożone piwo korzenne na lodowate płatki, a następnie delikatnie wymieszaj w patelni, aby zmiksować. Łyżka 3/4 szklanki piwa korzennego granita do każdego z 6 przezroczystych szklanek lub kubków deserowych. Top granita z gałką lodów.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
Piwo KorzennePiwo Korzenne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Skropić każdy z 4 łyżeczkami syropu z piwa korzennego i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piwo KorzennePiwo Korzenne
SyropSyrop
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn