Pitta pizzas

Pitta pizzas
Pitta Pizza wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 290 kalorii. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jeśli masz pomidory, przecier pomidorowy, zioło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 84 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%, co jest solidne. Spróbuj Pitta pizzas, Nadziewane pitta Marokańska, oraz Toster pitta pockets dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzej grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Każdy chleb pitta posmarować 1 łyżką czystego pomidora, posypać mieszanymi ziołami, a następnie położyć na plastrach pomidora. Salami podzielić między pitty, posypać serem i grillować, aż ser będzie złoty i bulgotnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
Kombinacja 2Kombinacja 2
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Posiekany świeży JarmużPosiekany świeży Jarmuż
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Polecane wino: Sangiovese, Wino Barbera, Shiraz

Sangiovese, Barbera Wine i Shiraz to moje najlepsze propozycje na pizzę. Najlepsze wino do pizzy zależy od dodatków! Pizza z czerwonym sosem będzie wymagała czerwonego wina z pewną kwasowością, taką jak barberan lub sangiovese. Dodaj pepperoni lub kiełbasę i możesz iść odważniej z syrah. Możesz spróbować Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 46 dolarów za butelkę.
Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico
Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico
#5 Wine Spectator Top 100 2009 Castello di Brolio wyraża wyrafinowaną elegancję, która jest charakterystyczna tylko dla terroir z Brolio. Jest to "bezszwowe wino" osiągane poprzez wybór najlepszych winogron Brolio, dojrzewających w barriques, z długim fining w butelce, która zwiększa jego szlachetną elegancję. Sangiovese z niewielką ilością Cabernet Sauvignon i Merlotw tym zbiorze udało się wreszcie Sangiovese wyrazić swój maksymalny potencjał. Intensywny rubinowy kolor z odcieniami granatu, ma piękny złożony bukiet. Czekolada / kawa i przyprawy podniebienia, to posiadaelegancka zawartość taniny i trwałe wykończenie.Chianti Classico jest szczególnie doskonałe jako uzupełnienie dań głównych na bazie mięsa, takich jak porchetta allo spiedo, flaczki, bistecca alla fiorentina, smalec Colonnata, wędliny i finocchiona di cinta senese. Chianti Classico świetnie komponuje się również z pół-dojrzałym serem pecorino Toscano, crostini alla toscana i fagioli al fiasco. Wino powinno być podawane w temperaturze 60-65°F.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn