Pisarei e Faso (pierogi chlebowe z fasolą z Piacenzy)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na chleb, więc spróbuj Pisarei e Faso (pierogi chlebowe z fasolą z Piacenzy). Na 3,43 zł za porcję, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 1197 kalorii, 47g białka, oraz 35 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, parmigiano-reggiano, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest super. Spróbuj Batu (zakonserwowana kaczka z Piacenzy), Ugotuj książkę: Indyk z pikantną czarną fasolą w pierożkach z tofu, oraz Wołowina z pierogami chlebowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić 1 szklankę wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Odstawić na 10 minut. Usypać mąkę na powierzchni roboczej. Za pomocą drewnianej łyżki zrób studnię w kopcu, która wygląda jak krater wulkanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
4
Dodaj jajka, 10 łyżek wody i namoczoną bułkę tartą do studni. Zmiksować je drewnianą łyżką. Stopniowo mieszaj mąkę, wykonując płytkie skrawki wzdłuż ścian studni i włączając mąkę do płynów. Użyj skrobaka do ciasta, aby złapać wszelkie płyny, które mogą uciec z krateru mąki. Gdy mieszanina stała się szorstkie ciasto, ugniatać go ręcznie 10 minut, lub aż elastyczne. Powinien być dość sztywny i niezbyt lepki. Owinąć ciasto w folię i pozostawić w temperaturze pokojowej 30 minut.
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(Keebler)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do Tacos
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
5
Kształt pisarei: te małe loki makaronu są kształtowane przez wzięcie kawałka ciasta wielkości grochu, naciśnięcie go czubkiem kciuka, a następnie pociągnięcie kciuka do tyłu iw górę w szybkim ruchu. Ciasto rozrzedza się i zwija, tworząc kształt litery C W profilu. Po zrobieniu kilku kawałków, rozwinie się rytm, a kształtowanie pisarei stanie się automatyczne. Mają pod ręką kilka dużych płaskich koszy wyłożonych ręcznikami kuchennymi do suszenia makaronu. Weź 1/4 ciasta (resztę owiń w folię) i podziel na 10 sztuk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Takie Jak Sery Do Tacos
6
Rozwałkuj każdy kawałek płaską częścią dłoni, tworząc długi przewód o średnicy od 1/4 do 1/2 cala. Trzymaj sznurki przykryte folią. Wyjmij 1 Sznurek i pokrój go na kawałki wielkości grochu. Użyj czubka kciuka, aby zwijać każdy kawałek w powierzchnię roboczą, a następnie pociągnij do tyłu i do góry. To ruch migający.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą Perłą
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do Tacos
7
Rozłóż kawałki na koszach, nie pozwalając im dotknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1
Umieść fasolę w dużym garnku i dodaj wystarczającą ilość zimnej wody, aby pokryć ją o około 3 cale.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Dodać liście szałwii i rozmaryn. Przykryć i doprowadzić do bardzo powolnego pęcherzyka na średnim ogniu. Dostosuj ciepło tak, aby woda powoli bąbelki. Gotować, pokryte, 1 godzina, lub aż fasola są po prostu miękkie wystarczy jeść, ale nie w ogóle mushy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Gałązki Rozmarynu
Szyjki Z Kurczaka
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
3
Fasolę odsączyć w durszlaku i odstawić do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
4
Dokonywanie sos pomidorowy: podczas gotowania fasoli, podgrzać oliwę z oliwek i tłuszczu pancetta w ciężkim rondlu 4-quart na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Dodać cebulę i pietruszkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
20 Cienkich Plastrów Cukinii
6
Podsmażyć cebulę na bogaty złoty brąz, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
7
Dodać czosnek, bazylia i koncentrat pomidorowy, i gotować około 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
8
Dodaj pomidory i ich płyn, rozbijając je, gdy idą do patelni. Doprowadzić do żywej bańki i gotować, odkryte, 5 minut. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
1
Umieścić fasolę w dużym garnku z sosem pomidorowym i 1 szklanka wody, i doprowadzić mieszaninę fasoli / pomidorów do delikatnej bańki. Mieszanina powinna pęcherzykować bardzo powoli. Częściowo przykryć i gotować 1/2 godziny, aż fasola będzie bardzo miękka (ale nie rozpadnie się), i mieć konsystencję gęstej zupy. Często mieszaj, aby sprawdzić, czy nie przykleja się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali