Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 1213 kalorii, 12g białka, oraz 51 g tłuszczu. Na 3,47 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier puder, sodę oczyszczoną, owoce i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pudding Śliwkowy, Pudding Śliwkowy Parfaits, oraz Pieczony Budyń Śliwkowy.
Instrukcje
1
W nocy przed wymieszaniem budyniu połącz kandyzowane owoce, orzechy, rodzynki, porzeczki, daktyle, daktyle/suszone owoce, skórkę cytrynową i skórkę pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Ciastek/ciasteczek Piernikowych
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
W małej misce ubić jajka, sok owocowy i 1/4 szklanki rumu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Wanilii, Przecięta I Wyskrobana
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Miód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Wlać mieszaninę owoców / mąki i lekko wymieszać, aż wszystkie składniki są zwilżone.Łyżkę do dwóch masłowych foremek budyniowych. Wierzch każdego budyniu przykryć masłową folią.Pokrywaj wierzch każdej formy budyniowej ściereczką do naczyń. Zawiąż tkaninę mocno do góry za pomocą pętli Sznurka kuchennego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
7
Umieścić puddingi w parowcach i parować przez 6 godzin.
8
Wyjąć z parowców i przechowywać w chłodnym miejscu do Bożego Narodzenia lub Nowego Roku.Powrót budyń do parownika i pary przez 2 godziny more.To zrobić twardy SOS, połączone masło, cukier puder, ekstrakt waniliowy, i 2 łyżki rumu zrobić gęstą pastę. Chill 1 godzina.Uformować twardy sos w dwie kulki (po jednej na każdy budyń) i zawinąć w papier woskowany i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania pudding.To podaj budyń, umieść twardą kulkę sosu na budyniu i wepchnij przez nią gałązkę ostrokrzewu, aby przymocować ją do wierzchu puddingu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Miód Cytrusowy
9
Na budyń wlej ciepłe 2 łyżki rumu i dotknij powierzchni zapalonym zapałką, aby rozpalić budyń. Zanieś to płonące do stołu, podczas gdy wszyscy będą wiwatować.