Pirate ' s Plum Pudding

Pirate ' s Plum Pudding
Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 1213 kalorii, 12g białka, oraz 51 g tłuszczu. Na 3,47 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier puder, sodę oczyszczoną, owoce i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pudding Śliwkowy, Pudding Śliwkowy Parfaits, oraz Pieczony Budyń Śliwkowy.

Instrukcje

1
W nocy przed wymieszaniem budyniu połącz kandyzowane owoce, orzechy, rodzynki, porzeczki, daktyle, daktyle/suszone owoce, skórkę cytrynową i skórkę pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Ciastek/ciasteczek PiernikowychMieszanka Ciastek/ciasteczek Piernikowych
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Gruszki Bartlett Lub D'AnjouGruszki Bartlett Lub D'Anjou
PorzeczkiPorzeczki
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
DaktyleDaktyle
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
2
Wlać 1/2 szklanki rumu na wierzch mieszanki. Przykryć i pozostawić do namoczenia na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
3
Dodaj jabłko, marchew, suet wołowy, mąka, bułka tarta, brązowy cukier, soda, cynamon, maczuga, kardamon i ziele angielskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
SuetSuet
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Kwiat MuszkatołowyKwiat Muszkatołowy
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
4
Składniki dokładnie wymieszać.
5
W małej misce ubić jajka, sok owocowy i 1/4 szklanki rumu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Wanilii, Przecięta I Wyskrobana1 Laska Wanilii, Przecięta I Wyskrobana
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Wlać mieszaninę owoców / mąki i lekko wymieszać, aż wszystkie składniki są zwilżone.Łyżkę do dwóch masłowych foremek budyniowych. Wierzch każdego budyniu przykryć masłową folią.Pokrywaj wierzch każdej formy budyniowej ściereczką do naczyń. Zawiąż tkaninę mocno do góry za pomocą pętli Sznurka kuchennego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
7
Umieścić puddingi w parowcach i parować przez 6 godzin.
8
Wyjąć z parowców i przechowywać w chłodnym miejscu do Bożego Narodzenia lub Nowego Roku.Powrót budyń do parownika i pary przez 2 godziny more.To zrobić twardy SOS, połączone masło, cukier puder, ekstrakt waniliowy, i 2 łyżki rumu zrobić gęstą pastę. Chill 1 godzina.Uformować twardy sos w dwie kulki (po jednej na każdy budyń) i zawinąć w papier woskowany i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania pudding.To podaj budyń, umieść twardą kulkę sosu na budyniu i wepchnij przez nią gałązkę ostrokrzewu, aby przymocować ją do wierzchu puddingu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
9
Na budyń wlej ciepłe 2 łyżki rumu i dotknij powierzchni zapalonym zapałką, aby rozpalić budyń. Zanieś to płonące do stołu, podczas gdy wszyscy będą wiwatować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy

Składniki

1( bakłażany)posiekane obrane jabłkoposiekane obrane jabłko1warzywo (np. szpinak)1-1/4 łyżeczki suszonych płatków pietruszki, podzielonych1-1/4 łyżeczki suszonych płatków pietruszki, podzielonych4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1/4 szklanki cienko pokrojonych młodych i delikatnych łodyg selera1/4 szklanki cienko pokrojonych młodych i delikatnych łodyg selera2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepółsłodka lub niesłodzona czekolada, posiekanapółsłodka lub niesłodzona czekolada, posiekana1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemasło zmiękczonemasło zmiękczone4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemieszane owoce kandyzowanemieszane owoce kandyzowane1marchew, obrana i rozdrobniona drobnomarchew, obrana i rozdrobniona drobno1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweporzeczkiporzeczki2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekane suszone owoce (daktyle, figi, suszone wiśnie)posiekane suszone owoce (daktyle, figi, suszone wiśnie)3(częściowo & )(częściowo & )2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąkamąka591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesok owocowy (najlepiej pomarańczowy)sok owocowy (najlepiej pomarańczowy)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoziele angielskie mieloneziele angielskie mielone1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreokardamon mielonykardamon mielony1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreocynamon mielonycynamon mielony1warzywo (np. szpinak)kwiat muszkatołowykwiat muszkatołowy1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoGruszki Bartlett lub D'AnjouGruszki Bartlett lub D'Anjou2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekane mieszane orzechy (orzechy włoskie, migdały, orzechy laskowe)posiekane mieszane orzechy (orzechy włoskie, migdały, orzechy laskowe)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoskórka pomarańczowaskórka pomarańczowa3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1/3 szklanki dżemu malinowego, podzielonego1/3 szklanki dżemu malinowego, podzielonego1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 laska cynamonu (1-1/2 cala)1 laska cynamonu (1-1/2 cala)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemiód cytrusowymiód cytrusowy227papryka habanerosuetsuet1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
TrudnośćEkspert
Gotowe W11 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn