Pikantny tuńczyk i suszone na słońcu pomidory Wrap
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc wypróbuj Pikantny Tunan i suszone na słońcu pomidory. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 120 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Mieszanka kaparów, musztarda dijon, szpinak i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 39 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 minuty. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest świetne. Spróbuj Makaron z karczochami i suszonymi pomidorami, Sun Suszone pomidory Pesto makaron z Zoodles, oraz Easy Vegan Sun Suszone Pesto Pomidorowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce połącz tuńczyka, pomidory, majonez, pietruszkę i kapary.
Dodać sól i pieprz. Łyżka 1/2 łyżeczki musztardy na tortilli.
Warstwę liścia sałaty, następnie dodać 1/4 mieszanki tuńczyka na każdej tortilli, rozłożyć w granicach 1/4 cala od krawędzi i roll.In miska, połączyć tuńczyka, pomidory, majonez, pietruszka i kapary.
Dodać sól i pieprz. Łyżka 1/2 łyżeczki musztardy na tortilli.
Ułóż liść sałaty, następnie dodaj 1/4 mieszanki tuńczyka na każdej tortilli, rozłóż do 1/4 cala krawędzi i zwiń.