Pikantny Makaron Chiński

Pikantny Makaron Chiński
Pikantny makaron chiński to bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 250 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz olej sezamowy, orzechy makadamia, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dan Dan mian (makaron w pikantnym sosie z chińskich orzeszków ziemnych), Pikantne małże na parze z chińskimi brokułami i makaronem Pancit, oraz Makaron Chiński dla podobnych receptur.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn