Pikantny Linguine z halibutem i pomidorem

Pikantny Linguine z halibutem i pomidorem
Pikantny Linguine z halibutem i pomidorem to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 638 kalorii, 36g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na $4.49 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory śliwkowe—obrane, wino, filety rybne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Linguine Z Pikantnym Porem I Sosem Pomidorowym, Linguine z pikantnym porem i sosem pomidorowym, oraz Shrimp Linguine w sosie pomidorowo-Feta (aka Shrimp Saganaki Linguine) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rybę wymieszać z 2 łyżkami oliwy z oliwek i bazylią. W dużej emaliowanej żeliwnej zapiekance połącz pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek z rozgniecionym czosnkiem i suszonymi chiles. Gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, często mieszając, aż czosnek zmieni kolor na złoty. Odrzuć czosnek i chiles.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona Papryka ChiliSuszona Papryka Chili
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
2
Dodać cebulę i czosnek mielony do zapiekanki i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmięknie, o 4 protokół. Wymieszać pomidory i wino, zmniejszyć ogień do umiarkowanego i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut. Podnieść ogień do umiarkowanie wysoki, dodać rybę i gotować, mieszając, aż ryba jest nieprzezroczysta, o 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Tymczasem, gotować linguine w dużym garnku z wrzącej osolonej wody, aż al dente; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe KawałkiPomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
4
Dodać makaron do sosu rybnego, dobrze wymieszać i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia55
Magazyn