Pikantny Dip krabowy z Crudité
Pikantny Dip krabowy z Crudité może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 241 kalorii, 10g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ząbków czosnku, szalotki, majonezu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 31%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Dip Krabowy Z Karczochami, Ciastka krabowe z pikantnym Remoulade, oraz Ciasto Z Kasztanem, Krabem I Kozim Serem.
Instrukcje
Połączyć 8 oz. zmiękczony twarożek, 1 szklanka śmietany, 1/4 szklanki majonezu, 3 łyżki. sok z cytryny, 6 drobno posiekanych szalotki (tylko białe i bladozielone części), 2 posiekane ząbki czosnku i 3/4 łyżeczki. cayenne w dużej misce; trzepaczka do dobrze wymieszane. Delikatnie wymieszać w 2 (6 oz.) puszki krabów (odsączone); doprawić solą i pieprzem. Schłodzić przez co najmniej 1 godzinę przed podaniem. (Dip może być wykonane dzień wcześniej; przykryć i przechowywać w lodówce.)
Podawać z crudit lub tosty pita.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Lapis Luna Chardonnay z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.