Pikantne wieprzowina & Spaghetti w sosie pomidorowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać pikantny wieprzowina & Spaghetti w sosie pomidorowym spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 107 kalorii. Ten przepis służy 35. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, sos pomidorowy, przyprawy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pikantny Sos Spaghetti, Kolacja: Spaghetti alla Boscaiola (Spaghetti z sosem pomidorowym i pieczarkami), oraz Spaghetti z tuńczykiem i sosem pomidorowym (Spaghetti al tonno e pomodoro) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Opatrunek ciepła na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać mięso i czosnek; gotować 10 min. lub dopóki mięso nie zostanie zrobione, często mieszając.
Usuń mieszaninę mięsa z patelni; przykryć, aby się ogrzać.
Gotować spaghetti zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Tymczasem, dodać sos pomidorowy i przyprawy do patelni; gotować 5 min. lub aż do przegrzania.
Dodać twarożek; gotować na małym ogniu, aż się stopi, mieszając, aż się stopi. Powrót mieszanki mięsa na patelnię; gotować 5 min. lub aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu.
Spaghetti odcedzić; ułożyć na talerzu. Na wierzch wymieszać z mięsem, serem i pietruszką.