Pikantne tosty francuskie z czosnkiem i parmezanem

Pikantne tosty francuskie z czosnkiem i parmezanem
Pikantne tosty francuskie z serem z czosnkiem i parmezanem mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 455 kalorii. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Idź do sklepu i odebrać masło, szalotki, pół i pół, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pikantne tosty francuskie Romano z masłem bazyliowym pomidorowo-wiśniowym, Pikantne Tosty Francuskie Z Serem Feta, oraz Parmezan chrupiący Kurczak z sosem czosnkowo-serowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 93°. w dużej misce ubijaj jajka, mleko, czosnek, płatki czerwonej papryki, pietruszka, 1 uncja sera oraz sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Na dużym talerzu ułożyć pozostały parmezan.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
3
Podgrzać 2 łyżki masła w dużej patelni nieprzywierającej lub żeliwnej lub patelni na średnim ogniu, aż do stopienia. Pracując po jednym kromce na raz, zanurzamy chleb w mieszaninie jajecznej, a następnie pogłębiamy w tartym parmezanie, aby dobrze obrać z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Połóż się na patelni. Powtarzać, aż cztery kromki chleba są na patelni. Gotować, wirowanie patelni i przewracając od czasu do czasu, aż głęboki złoty kolor z obu stron, o 8 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Przełożyć na duży talerz i ogrzać w piekarniku. Powtórzyć z pozostałym masłem i drugą porcją chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Posypać francuskie tosty szalotki i więcej posiekanej natki pietruszki i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia9
Magazyn