Pikantne tosty francuskie z czosnkiem i parmezanem
Pikantne tosty francuskie z serem z czosnkiem i parmezanem mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 455 kalorii. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Idź do sklepu i odebrać masło, szalotki, pół i pół, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pikantne tosty francuskie Romano z masłem bazyliowym pomidorowo-wiśniowym, Pikantne Tosty Francuskie Z Serem Feta, oraz Parmezan chrupiący Kurczak z sosem czosnkowo-serowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 93°. w dużej misce ubijaj jajka, mleko, czosnek, płatki czerwonej papryki, pietruszka, 1 uncja sera oraz sól i pieprz do smaku.
Na dużym talerzu ułożyć pozostały parmezan.
Podgrzać 2 łyżki masła w dużej patelni nieprzywierającej lub żeliwnej lub patelni na średnim ogniu, aż do stopienia. Pracując po jednym kromce na raz, zanurzamy chleb w mieszaninie jajecznej, a następnie pogłębiamy w tartym parmezanie, aby dobrze obrać z obu stron.
Połóż się na patelni. Powtarzać, aż cztery kromki chleba są na patelni. Gotować, wirowanie patelni i przewracając od czasu do czasu, aż głęboki złoty kolor z obu stron, o 8 minut w sumie.
Przełożyć na duży talerz i ogrzać w piekarniku. Powtórzyć z pozostałym masłem i drugą porcją chleba.
Posypać francuskie tosty szalotki i więcej posiekanej natki pietruszki i podawać natychmiast.