Pikantne Tacos rybne ze świeżym sosem limonkowym
Pikantne Tacos rybne ze świeżym sosem limonkowym wymaga ok. 40 minut od początku do końca. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 140 kalorii. Ten przepis służy 10. Udaj się do sklepu i odebrać mix coleslaw, mieszanka przypraw taco, Jalapeno chile, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 34%, co nie jest tak doskonałe. Pikantne Tacos rybne ze świeżym sosem limonkowym, Kukurydziane Tacos rybne z sosem Jalapeno-limonkowym i pikantnym Blac, oraz Kukurydziane Tacos rybne z sosem Jalapeno-limonkowym i pikantną czarną fasolą są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Filety z tilapii przyprawiamy przyprawą taco.
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni na średnim ogniu. Gotować ryby w gorącym oleju, aż ryby płatki łatwo widelcem, 3 do 4 minut na stronę.
Wyjąć z ognia i pokroić na kawałki wielkości kęsa.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Podgrzać skorupy taco w nagrzanym piekarniku, aż będzie chrupiące, o 5 protokół.
Wymieszać jogurt, sok z limonki, cukier, skórkę z limonki i sól razem w dużej misce. Wymieszać coleslaw mix, kolendra, i jalapeno; odstawić 5 protokół.
Łyżka około 1/4 szklanki ryby i 1/4 szklanki mieszanki colesław do każdej skorupy taco. Na wierzchu po 1 łyżce pomidora.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santa Margherita Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.