Pikantne Smażenie Ryb

Pikantne Smażenie Ryb
Jeśli 73 grosze za porcję spada w budżecie, pikantne Fish Fry może być wielki bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 5. Jedna porcja zawiera 120 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Jeśli masz sok z limonki, ząbki czosnku, kminek w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj New England Fish Fry, Pikantna Ryba Kokosowa, oraz Pikantne Ciasta Rybne dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Mark West Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćNormalny
Gotowe W40 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn