Pikantne ptysie kukurydziane i krabowe
Ten przepis służy 42 i kosztuje 30 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 53 kalorie, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jeśli masz pieprz, olej roślinny, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ranguny krabowe (Chrupki krabowe) z sosem słodko-kwaśnym, Pikantna zupa kukurydziana i Krab, oraz Chrupki Krabowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W głębokiej frytkownicy lub garnku o dużym dnie podgrzać wystarczająco dużo oleju, aby dojść do połowy boków garnka, do 350 stopni F.
W średniej misce ubij razem maślankę i jajka. Wymieszać mieszankę muffinek kukurydzianych. Złóż kraba, ziarna kukurydzy, zieloną cebulę, ostry sos, sól i pieprz. * Uwaga kucharza: jeśli ciasto wygląda na zbyt cienkie, dodaj trochę więcej mąki samozbierającej się, aby zagęścić.
Używając 2 łyżek, ostrożnie upuść czubate łyżki mieszanki kraba do oleju i smaż, często obracając się na nawet złotobrązowy kolor i chrupkość, około 2 do 3 minut.
Przełożyć do wyłożonej ręcznikiem papierowym talerza, aby osuszyć. Ułożyć je na półmisku i doprawić dodatkowym ostrym sosem, solą i pieprzem, w razie potrzeby.