Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pikantnego pieczonego makaronu. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 354 kalorie, 14g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, szpinak, oliwa z oliwek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać okruchy chleba można śledzić to danie główne z Czekoladowy Chleb Bananowy jako deser. 13 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pikantny makaron z serem, Pikantny makaron z serem, oraz Pikantna Sałatka Makaronowa Z Tuńczykiem dla podobnych receptur.
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Rozłóż zmiękczone masło w 9 przez 13-calowe szklane naczynie do pieczenia i posypać połowę mieszaniny okruchów chleba wewnątrz naczynia do Płaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do Pieczenia
11
W dużej misce połączyć mieszankę warzywną z gotowanym makaronem, kostką mozzarelli, pozostałym parmezanem i serem Romano oraz gałką muszkatołową. Łyżkę do przygotowanego naczynia do pieczenia, wierzch z pozostałą mieszaniną okruchów chleba, a do góry kropki z pozostałym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Gotowany
Rozdrobnione Surowe Ziemniaki
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
10 Chili Serrano, Z łodygami, Gruby Kotlet
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
12
Piec, aż góra będzie złoty kolor, około 30 do 40 minut.