Bezglutenowe Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Truflowym
Bezglutenowe masło orzechowe truflowe Brownies jest bezglutenowe przepis z 16 porcjami. Jedna porcja zawiera 328 kalorii, 8G białka, oraz 18g tłuszczu. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Mieszanka Brownie mix, kremowe masło orzechowe, masło i jajka nazwie, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Bezglutenowe Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Truflowym, Bezglutenowy kubek z masłem orzechowym i czekoladową truflą-ciasteczka, oraz Bezglutenowe ciasteczka czekoladowe z masłem orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. Make i piec brownie mix zgodnie z zaleceniami na polu, za pomocą masła, jajka i każdy z wyborów patelni-z wyjątkiem linii patelni z folią, a następnie smarować folią na dole tylko dla łatwiejszego usuwania. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
W średniej misce wymieszaj składniki wypełniające, aż będą gładkie.
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie na bazie brownie.
W małej misce do mikrofali, mikrofalowe składniki topping odkryte na wysokie 30 do 60 sekund. Wymieszać, aż będzie gładka; ostudzić 10 minut.
Rozłóż nadzienie. Przechowywać w lodówce około 30 minut lub do zestawu. Przechowywać w lodówce.