Pikantne Pieczarki Faszerowane
Pikantne pieczarki Nadziewane mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 82 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 109 kalorii, 6G białka, oraz 6G tłuszczu. Jeśli masz grzyby, oliwę z oliwek, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pikantne Pieczarki Faszerowane, Pikantne Serowe Pieczarki Nadziewane, oraz Pieczarki Nadziewane Ziołami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodać oliwę i raz gorące, dodać kiełbasę z indyka i gotować, zrywając z tyłu drewnianą łyżką, o 2 protokół. Gdy kiełbasa zaczyna brązowieć, dodać łodygi grzybów i nadal gotować, aż miękki i indyk jest gotowane przez.
Dodać czosnek i krótko saute aż pachnące. Wymieszać w białym winie i złom się wszelkie rumiane kawałki na dnie patelni. Gotować, aż wino odparuje.
Przenieść mieszaninę do miski.
Dodać ser pleśniowy, bułkę tartą i natkę pietruszki do smażonej mieszaniny i wymieszać do połączenia.
Umieść pokrywę grzybkową-bokiem do góry na tacy z blachy.
Skropić oliwą i posypać solą i pieprzem. Wlewamy nadzienie do zagłębień i ponownie skropimy oliwą z oliwek. Może być konieczne spakowanie wypełnienia rękami.