Pikantne Pieczarki Faszerowane

Pikantne Pieczarki Faszerowane
Pikantne pieczarki Nadziewane mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 82 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 109 kalorii, 6G białka, oraz 6G tłuszczu. Jeśli masz grzyby, oliwę z oliwek, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pikantne Pieczarki Faszerowane, Pikantne Serowe Pieczarki Nadziewane, oraz Pieczarki Nadziewane Ziołami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać oliwę i raz gorące, dodać kiełbasę z indyka i gotować, zrywając z tyłu drewnianą łyżką, o 2 protokół. Gdy kiełbasa zaczyna brązowieć, dodać łodygi grzybów i nadal gotować, aż miękki i indyk jest gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Roma, Bez Pestek I Pokrojone W Drobną Kostkę4 Pomidory Roma, Bez Pestek I Pokrojone W Drobną Kostkę
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
4
Dodać czosnek i krótko saute aż pachnące. Wymieszać w białym winie i złom się wszelkie rumiane kawałki na dnie patelni. Gotować, aż wino odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Przenieść mieszaninę do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Dodać ser pleśniowy, bułkę tartą i natkę pietruszki do smażonej mieszaniny i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
7
Umieść pokrywę grzybkową-bokiem do góry na tacy z blachy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
8
Skropić oliwą i posypać solą i pieprzem. Wlewamy nadzienie do zagłębień i ponownie skropimy oliwą z oliwek. Może być konieczne spakowanie wypełnienia rękami.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
9
Piec 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn