Pikantne krewetki z sosem Bang Bang

Pikantne krewetki z sosem Bang Bang
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać pikantne krewetki z sosem Bang Bang spróbować. Na $3.4 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 471 kalorii, 26g białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. mieszanka liści sałaty rzymskiej, worek piekarnika, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 50 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 13 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 77%. Spróbuj Pikantne krewetki z sosem Bang Bang, Low Carb Bang Bang krewetki z azjatyckim Slaw (bezglutenowe), oraz Fabryka serników Bang Bang kurczak i krewetki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej do 350ºF.
2
Umieścić torebkę piekarnika Reynolds® na patelni o wymiarach 13x9x2 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodaj oliwę z oliwek, sok z cytryny, sos Worcestershire, mąkę, przyprawy do owoców morza i mielonego czosnku do torby piekarnika. Delikatnie wycisnąć kilka razy, aby wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
3 Funty średniej Wielkości Krewetek, Z Ogonem, Bez Skorupy, Bez żyłek3 Funty średniej Wielkości Krewetek, Z Ogonem, Bez Skorupy, Bez żyłek
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Dodaj krewetki do worka piekarnika; torba kolei kilka razy płaszcz krewetki z sosem. Ułóż krewetki w równej warstwie. Zamknij torbę z nylonowym krawatem. Przechowywać w lodówce 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Zrobić Bang Bang SOS podczas marynowania krewetek: wymieszać majonez, słodki sos chili i gorący sos chili w małej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodki Sos ChiliSłodki Sos Chili
3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Wyjmij krewetki z lodówki. Wytnij sześć szczelin 1/2 cala w górnej części torby. Włóż końce torby do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Piec 10 minut lub aż krewetki zmienia kolor na różowy i odbywa się.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Sałatę ułożyć na talerzach przystawek. Ostrożnie pokroić worek otwarty; łyżka krewetki na sałacie. Top z rozdrobnionych chipsów ziemniaczanych; skropić sosem Bang Bang.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy ZiemniaczaneChipsy Ziemniaczane
Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I PosiekanaPapryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
9
Dekoruj zieloną cebulą, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Scarpetta Pinot Grigio z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Scarpetta Pinot Grigio
Scarpetta Pinot Grigio
Jasny słomkowy kolor z odrobiną łososia. Aromaty zarówno owoców pestkowych, jak i melona. Pokazując zdolność Pinota Grigio do bycia lekkim na nogach, ale złożonym. Melon i owoce pestkowe z minerałami i średnim ciałem. Pinot Grigio ma tak wielki zasięg. Wspaniałe jako aperitivo, z lekkimi grillowanymi rybami, takimi jak sashimi, pesce crudo lub ceviche.
TrudnośćNormalny
Gotowe W13 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn