Pikantne Kanapki Z Wołowiną Z Grilla

Pikantne Kanapki Z Wołowiną Z Grilla
Pikantne kanapki z grillowaną wołowiną mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.41 za porcję. Jedna porcja zawiera 335 kalorii, 22g białka, oraz 13g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sos barbecue, czosnek w proszku, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest dobre. Spróbuj Pikantne Kanapki Z Rozdrobnioną Wołowiną, Pikantne Kanapki Z Pieczoną Wołowiną Z Grilla, oraz Slow Cooker Barbequed Beef Żeberka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby ugotować en papillote (na grillu, zamknięty w folii), rozgrzej grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
2
Wołowinę opłukać, aby usunąć niepożądane zapachy, osuszyć ręcznikiem papierowym i doprawić czosnkiem w proszku oraz solą i pieprzem, i odstawić na krótko. Zrób torebkę piekarnika z folii o długości 3 stóp, przenosząc 2 końce do środka, składając boki, aby je uszczelnić i pozostawiając otwór w górnym środku, przez który można umieścić sos i wołowinę. Potrząśnij mąką w torebce, aby pokryć wnętrze. Podsmaż wszystkie boki wołowiny na grillu, następnie włóż wołowinę do woreczka i polej 1/2 szklanki sosu barbecue i 1 łyżkę ostrego sosu na mięso (rezerwując resztę sosu barbeque i ostrego sosu). Uszczelnij torebkę foliową, składając ją. Grilluj zapakowaną wołowinę bezpośrednio na grillu przez około 30 minut na Funt. Idealnie powinno to być gotowane do przetargu widelec, tak, że można wyciągnąć go od siebie widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Pozostaw wołowinę na 10 minut przed wyrzeźbieniem na cienkie plasterki lub odciągnięciem widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
4
Podgrzej zarezerwowany SOS barbeque i ostry sos w małym rondlu. Następnie posiekaj lub rozdrobnij pokrojoną wołowinę i podawaj na bułkach Kaiser lub chrupiących włoskich rolkach. Łyżka trochę dodatkowego sosu na mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
Kaiser BunKaiser Bun
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia22
Magazyn