Pikantne grillowane steki

Pikantne grillowane steki mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie Twojego pudełka z przepisami na dania główne. Ten przepis jest dla 4 osób i kosztuje 9,69 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 859 kalorii , 66 g białka i 63 g tłuszczu . Czwarty Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy dzięki temu przepisowi. 11 osób przygotowało ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 20 minut . Jest dostarczany przez Taste of Home. Jeśli masz pod ręką cebulę w proszku, pieprz cayenne, startą szałwię i kilka innych składników, możesz to zrobić. To dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezglutenowej, bezmlecznej, paleolitycznej i pierwotnej . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 87% , to danie jest super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy jak: Steki z polędwicy wołowej z podsmażanymi pieczarkami i winegretem z czerwonego wina , Steki nacierane papryką i kolendrą z salsą pomarańczowo-kolendrową i Steki z pesto, pomidorami i serem feta .
Instrukcje
W małej misce wymieszaj pierwsze osiem składników. Natrzyj każdą stronę steka około 1 łyżeczką mieszanki przypraw.
Grillować pod przykryciem na średnim ogniu przez 6–8 minut z każdej strony lub do momentu, aż mięso osiągnie odpowiedni stopień wysmażenia (w przypadku mięsa średnio wysmażonego termometr do mięsa powinien wskazywać 145°, średnio wysmażonego 160°, dobrze wysmażonego 170°).