Pikantne Bułeczki Prosciutto-Parmezan
Pikantne bułeczki Prosciutto-parmezan mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 415 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów Szkockiego jedzenia. Udaj się do sklepu i podnieś parmezan, rozmaryn, ciężką śmietanę do ubijania i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Pikantne Bułeczki Prosciutto-Parmezan, Pikantne bułeczki z Gruyere, Prosciutto i zieloną cebulą, oraz Pikantne Palmiers z Prosciutto, parmezanem i musztardą.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w robocie kuchennym.
Dodaj masło i pulsuj, aż mieszanina utworzy grubą kruszonkę.
Dodać prosciutto, ser, i rozmaryn; pulse połączyć.
Dodaj śmietanę, pulsując aż do połączenia. (Ciasto będzie kruche.)
Naciśnij lub wkleić ciasto do 8-calowej rundy i pokroić na 8 klinów.
Umieść Kliny 2 cale od siebie na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia, a blaty pędzla z jajkiem.
Piec 12 do 15 minut lub do złotego koloru.