Pikantne Bułeczki Cynamonowe
Pikantne bułeczki cynamonowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 243 kalorie. Ten przepis służy 24. Mieszanka cukru, ciepłej wody, ciasto mix, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 60 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 minut. Z łyżeczką wynik 28%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Overnight Cinnamon Rolls – rano można upiec świeże i gorące bułeczki cynamonowe, {Slow Cooker} Cinnamon Roll Fondue z 20-minutowymi miniaturowymi bułeczkami cynamonowymi, oraz Dyni cynamonowe Roladki z Klon cynamon krem ser lukier.
Instrukcje
W dużej misce rozpuścić drożdże w ciepłej wodzie.
Odstawić, aż kremowy, o 10 protokół.
W dużej misce, połączyć mieszaninę drożdży z wymieszać ciasto, sól i wanilia; dobrze wymieszać, aby połączyć. Wymieszać z mąką; dobrze ubić. Przykryć miskę i odstawić w ciepłe miejsce na 1 godzinę.
Opróżnić ciasto i obrócić na dobrze posmarowaną mąką powierzchnię.
Rozwałkuj ciasto na prostokąt i posmaruj masłem.
Posypać cynamonem i cukrem.
Zwinąć ciasto i pokroić w rolki o grubości 3/4 cala.
Umieść rolki w dwóch lekko nasmarowanych patelniach do pieczenia o wymiarach 9x13 cali. Przykryć i odstawić do podwojenia, o 45 protokół.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Bułki piec w rozgrzanym piekarniku przez 15-20 minut. Podczas pieczenia bułek przygotuj lukier. W średniej misce wymieszać cukier cukierniczy, 1/3 szklanki masła, wanilię i mleko.
Niech rolki ostygną lekko, a następnie rozprowadzić lukrem.