Sałatka Ze Szpinakiem

Sałatka Ze Szpinakiem
Sałatka z makaronem szpinakowym jest Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 341 kalorii, 9g białka, oraz 17g tłuszczu. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 190 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, mielonego pieprzu, makaronu farfalle i kilku innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Ze Szpinakiem, Sałatka Makaronowa Z Muszką Szpinakową, oraz Sałatka Ze Szpinakiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku z osoloną wrzącą wodą gotuj makaron aż do al dente, spłucz pod zimną wodą i osusz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
W dużej misce, połączyć makaron, szpinak, ser, czerwona cebula i oliwki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Ubij razem sos sałatkowy, czosnek, sok z cytryny, sól czosnkową i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Wlać sałatkę i wrzucić. Przechowywać w lodówce przez 2 godziny i podawać schłodzone.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Magazyn