Pikantne Bułeczki

Pikantne Bułeczki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na chleb, więc spróbuj pikantnych bułek. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.53 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 298 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, oliwę z oliwek, szalotkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pikantne Bułeczki Śniadaniowe, Pikantne Bułeczki "Kiełbasa", oraz Pikantne Spiralne Nadziewane Rolki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki starter biszkopt w misce do mieszania. Powstała mazia powinna wyglądać mokro i lekkomyślnie. Owinąć miskę i pozostawić w kącie (najlepiej ciepłym) na cztery godziny lub tak długo, jak na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
2
Połącz wszystkie suche składniki ciasta w dużej misce lub misce do mieszania na blat miksera.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Wymieszaj je mechanicznie lub ręcznie, tak aby wszystkie były równomiernie rozmieszczone.
4
Dodać wodę, jedną filiżankę biszkoptu i masło i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
WodaWoda
5
Dodaj jajko. Chcesz to zrobić po maśle, żeby jajko nie gotowało.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
JajkoJajko
6
Wymieszać ręcznie przez dziesięć do piętnastu minut (trzy do pięciu przy pomocy kuchennej przy użyciu łopatek na średniej prędkości), aż ciasto utworzy gładką pastę. Powinien być lepki i rozciągliwy, ale niezbyt mokry. Jeśli używasz maszyny; Przełącz na hak do ciasta i mieszaj przez kolejne pięć minut na medium; jeśli jesteś ręczny, obróć ciasto na mąkę i wyrabiaj z niego piekło przez siedem minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
7
W jeszcze innej misce, dodać oliwę z oliwek i dać wir. Uformuj ciasto w kulkę i zwiń je w oleju, aby wszędzie było tłuste. Przykryj miskę plastikiem i odstaw na godzinę w ciepłym kącie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CiastoCiasto
RolkaRolka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Do nadzienia, zrobić żeliwne grzyby, ale dodać 2 funty pokrojonej szalotki. Gdy szalotka zacznie brązowieć, dodaj 1/2 szklanki śmietany i zmniejsz o połowę. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cream SherryCream Sherry
GrzybyGrzyby
SzalotkaSzalotka
9
Uformuj rolki: na powierzchni z mąką delikatnie rozwałkuj ciasto na kwadrat o wymiarach 12 na 18 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
10
Rozłóż Sherry, masło, szalotkę i grzybową maź po całym gigantycznym placu ciasta na blacie. Upewnij się, że rozłożone równomiernie aż do krawędzi. Nałożyć koperek i ser w podobny sposób; równomiernie rozprowadzić aż do narożników arkusza ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
GrzybyGrzyby
SzalotkaSzalotka
MasłoMasło
SerSer
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
KoperKoper
11
Całość posypać solą i zmielić pieprzem i rozgrzać piekarnik do 35
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Jakby to było połączenie—to prawda-ostrożnie zwinąć prostokąt w siebie. Zacznij od dołu i zwijaj się do wewnątrz, aż będziesz miał wybrzuszoną kłódkę. Użyj ostrego noża i pokroić rolki z lewej strony dziennika. Możesz zrobić je tak grube, jak chcesz; lubimy nasze o grubości około dwóch cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
13
Ostrożnie ułóż bułki obok siebie na wysmarowanej (z masłem) patelni do pieczenia i przykryj je luźno plastikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
14
Kiedy trzydzieści minut-minimum!- minęła, wsuń bułki do piekarnika i piecz przez piętnaście do dwudziestu minut. Kiedy zaczną pachnieć niesamowicie, sprawdź je. Szukasz ładnego złocisto-brązowego odcienia na górze każdej z nich.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
15
BEVERAGEBear Valley Black Flag Imperial StoutSOUNDTRACKInca Ore "ptaki w 56 krzakach"
16
Przedruk za zgodą the Hot Knives Vegetarian Cookbook: Salad Daze by Alex Brown and Evan George, © 2011 Mark Batty Publisher
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Magazyn