Pikantna zapiekanka z szynką i Szwajcarką

Pikantna zapiekanka z szynką i Szwajcarką
Pikantna zapiekanka z szynką i Szwajcarią może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 665 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka oryginalnej mieszanki do pieczenia bisquick, masło, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć śmietanę do bicia, możesz podążać za tym daniem głównym z Smoking truskawkowy i pudding migdałowy Crunch Parfaits jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pikantna szynka i zapiekanka Szwajcarska, Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką, oraz Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem.

Instrukcje

1
Pierwsze 5 składników zagotować w średnim rondlu; stopniowo wymieszać kaszę. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KaszaKasza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj 1/2 szklanki sera i czosnku, mieszając, aż ser się rozpuści; niech mieszanina ostygnie 10 do 15 minut. Wymieszać 2 jajka i wlać do lekko nasmarowanego naczynia do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
CzosnekCzosnek
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Piec w temperaturze 350 przez 20 minut; wyjąć z piekarnika. Zwiększenie temperatury pieca do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Pozostałe 1 1/2 szklanki sera, szynki i zielonej cebuli posypać równomiernie na skorupie kaszy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
SerSer
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
KaszaKasza
SzynkaSzynka
5
Ubijamy pozostałe 6 jajek i 1/2 szklanki mleka; wlewamy do skorupki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Wymieszać razem Pozostałe 1 1/2 szklanki mleka i wymieszać do pieczenia; wlać mieszaninę jaj, rozprowadzając do krawędzi naczynia z tyłu łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Do PieczeniaMieszanka Do Pieczenia
MlekoMleko
JajkoJajko
7
Piec w temperaturze 400 przez 35 minut. Ostudzić 10 minut i pokroić w kwadraty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Magazyn