Pikantna Kiełbasa Brokuły Rabe Parmezan

Pikantna Kiełbasa Brokuły Rabe Parmezan
Pikantna kiełbasa brokuły Rabe parmezan wymaga z grubsza 30 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 745 kalorii, 36g białka, oraz 43g tłuszczu każdy. Na 2,83 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś sól i mielony pieprz, makaron rotini, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 80%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pikantne brokuły Rabe z parmezanem i orzeszkami pinii, Orecchiette Z Pikantną Kiełbasą I Brokułami Rabe, oraz Orecchiette Z Brokułami Rabe I Pikantną Kiełbasą.

Instrukcje

1
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadz do wrzenia na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, zamieszaj rotini i wróć do wrzenia. Gotować odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż makaron jest gotowane przez, ale nadal jest twardy do ukąszenia, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dobrze spuścić w durszlaku ustawionym w zlewie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
3
Umieść wkładkę do parownika w rondlu i napełnij wodą tuż poniżej dna parownika. Przykryć i doprowadzić wodę do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
4
Dodaj brokuły rabe, odzyskać, i pary, aż tylko miękkie, o 2 protokół w zależności od grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
5
Umieść włoską kiełbasę na dużej patelni na średnim ogniu, i gotować, aż rumiane i nie Różowy wewnątrz, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoska KiełbasaWłoska Kiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Kiełbasę wyjąć z patelni i odstawić; odcedzić nadmiar tłuszczu, zostawiając na patelni około 1 łyżki kapieli z kiełbasy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Posypać czosnkiem i gotować, aż zacznie brązowieć, o 1 minutę; wymieszać w połowie brokuły rabe. Gotuj i mieszaj, aż rabe zwiędnie, a następnie dodaj pozostały rabe i pokrojone w kostkę pomidory. Gotować, aż wszystkie rabe będzie miękka, o 5 protokół; posypać solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Brokuł RabeBrokuł Rabe
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
8
Powrót kiełbasę na patelni, i gotować tylko, aż mięso jest gorące; posypać parmezanem, pokruszone płatki czerwonej papryki, i mżawka oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Podawać na gorącym rotini.
Składniki, których będziesz potrzebować
RotiniRotini
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia52
Magazyn