Pikantna Azjatycka Sałatka Z Makaronem Celofanowym
Pikantna Azjatycka Sałatka z makaronem celofanowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 391 kalorii, 15g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 3,12 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, cebulę, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Celofanowa Sałatka z makaronem i warzywami, Jak gotować: szklana (celofanowa) sałatka z makaronem, oraz Celofan-Sałatka z makaronem z pieczoną wieprzowiną.
Instrukcje
Umieść jajka w rondlu z wystarczającą ilością zimnej wody do przykrycia i zagotuj.
Wyjąć z ognia, przykryć i odstawić jajka do gorącej wody na 10 do 12 minut.
Wyjąć z gorącej wody, ostudzić, obrać i posiekać.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu, i gotować cebulę i cukinię do miękkości.
Wymieszać w tofu, i nadal gotować i mieszać aż rumiane ze wszystkich stron.
Z moździerzem i tłuczkiem, zmielić czosnek i tajskie chiles na drobną pastę.
Wymieszać z sosem rybnym, sokiem z limonki, cukrem i solą.
Przynieś 1 litr wody do zagotowania w garnku. Wyłączyć ciepło i moczyć makaron celofan w gorącej wodzie 1 minutę, lub do miękkości.
W dużej misce, wrzucić razem jajka, mieszanina tofu, czosnek i chile pasty, makaron, i sałata.