Pierś z kaczki z jabłkami i gulaszem ziemniaczanym: Petto d ' Anitra al Aceto di Mele

Pierś z kaczki z jabłkami i gulaszem ziemniaczanym: Petto d ' Anitra al Aceto di Mele
Pierś z kaczki z jabłkami i gulaszem ziemniaczanym: Petto d ' Anitran al Aceto di Mele może być tylko Wschodnioeuropejskie przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4. To danie główne ma 680 kalorii, 56g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Na 8,5 USD za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Mieszanka jabłek Imperium, pasta pomidorowa, sól i pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć jabłka można śledzić to danie główne z Gorące Karmelowe Jabłka jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 85%. Spróbuj Kiełbasa z kaczki: Salsiccia d ' Anitra, Duszona pierś Cielęca z cebulą i ziołami: Petto di Vitello con Cipolline e Mentuccia, oraz Trio smaków na patyku: mus z kaczki, pierś z kaczki i Jagoda bezowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piersi kaczki doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
2
W dużym, patelnia o dużym dnie, rozgrzać masło na dużym ogniu, aż pieni się i ustępuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać doprawione piersi kaczki i gotować przez 1 minutę z każdej strony. Po 1 minucie gotowania z drugiej strony dodaj jabłka i gotuj przez dodatkowe 4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
4
Dodaj ocet i obracaj patelnię, aby wymieszać ocet z tłuszczem kaczki i masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tłuszcz Z KaczkiTłuszcz Z Kaczki
OcetOcet
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj pieprz i gotuj przez kolejne 2 minuty, dodając więcej octu, jeśli to konieczne, aby patelnia nie wyschła.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Piersi pokroić w plasterki i podawać z gulaszem ziemniaczanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
7
W dużej, patelni o dużym dnie, rozgrzać oliwę z oliwek na średnim ogniu, aż będzie gorąca, ale nie palenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodać cebulę i zmniejszyć ogień do niskiej. Cebulę gotować na małym ogniu przez 30 minut, aby cebula była bardzo miękka i karmelizowana.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
9
Dodać ziemniaki i większość papryki. Dobrze wymieszać, aby połączyć i dobrze doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
ZiemniakZiemniak
PaprykaPapryka
10
Dodaj tyle wody do garnka, aby po prostu przykryć ziemniaki i wymieszać z koncentratem pomidorowym. Gotować na wolnym ogniu przez 15 do 20 minut, aż płyn zmniejszy się o połowę. Pozostałą paprykę wymieszać i od razu podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
ZiemniakZiemniak
PaprykaPapryka
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia52
Magazyn