Piersi z kurczaka faszerowane ziołami i kozim serem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj piersi kurczaka nadziewane ziołami i kozim serem. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.32 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 338 kalorii. Ten przepis z moich przepisów wymaga pieprzu, szpinaku, oliwy z oliwek i połówek piersi kurczaka. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest doskonały. Piersi z kurczaka faszerowane kozim serem i ziołami, Piersi z kurczaka faszerowane kozim serem i ziołami, oraz Gruszka, Figa, Kozi Ser Nadziewane Piersi Z Kurczaka są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery do wysokiej.
Połącz pierwsze 4 składniki w małej misce.
Wytnij poziomą szczelinę przez najgrubszą część każdej połowy piersi, tworząc kieszeń. Stuff 2 łyżki mieszanki sera do każdej kieszeni; zamknij otwór drewnianym kilofem.
Kurczaka posypać 1/4 łyżeczki soli.
Rozgrzej dużą patelnię nonstick na średnim ogniu; dodaj 1 łyżkę oliwy z oliwek na patelnię.
Dodać kurczaka na patelni, i gotować przez 2 protokół na 1 stronie lub aż rumiane. Ułóż kurczaka na blasze do pieczenia( rumiane bok do góry); broil przez 8 minut lub do czasu zakończenia.
Patelnia ciepła na średnim ogniu.
Dodaj pozostałe 1 łyżeczka oleju, papryka czerwona, i szpinak; gotować przez 2 minuty lub aż szpinak zwiędnie. Wymieszać w pozostałej 1/4 łyżeczki soli.