Piersi z kurczaka faszerowane jabłkami, porzeczkami i kminkiem

Piersi z kurczaka faszerowane jabłkami, porzeczkami i kminkiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj nadziewanych piersi z kurczaka z jabłkiem, porzeczką i kminkiem. Jedna porcja zawiera 329 kalorii, 33g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Mieszanka cebuli, masło, porzeczki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Piersi Z Kurczaka Faszerowane Jabłkami, Porzeczkami I Kminkiem, Jabłko nadziewane piersi z kurczaka w / Sweet Apple Glaze, oraz Piersi Kurczaka Faszerowane Jabłkiem.

Instrukcje

1
Jabłko obrać i pokroić w 1/4 cala kostkę. Roztopić masło w 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, aż piana ustąpi, następnie podsmażyć kminek, mieszając, 1 minuta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
MasłoMasło
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj cebulę i smażyć, mieszając, aż zmiękną, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
3
Dodać jabłko i seler i smażyć, mieszając od czasu do czasu, aż chrupiące-miękkie, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
4
Wyjąć z ognia i wymieszać z pozostałymi składnikami farszu. Fajny farsz.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
1
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Kurczaka osuszyć i ułożyć, obrane ze skóry boki w dół, na powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
3
Usunąć delikatny (pas filetu z boku, w którym znajdowała się kość piersiowa) z każdej połowy piersi, jeśli jest przymocowany i zarezerwować do innego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
KościKości
1
Zaczynając od środka grubszego końca piersi, włóż mały nóż poziomo, zatrzymując się około 1 cala od przeciwnego końca. Otwórz nacięcie palcami, aby utworzyć kieszeń o szerokości 1 cala. Zapakuj jedną szóstą farszu do każdej kieszeni.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
1
Kurczaka osuszyć i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
SólSól
2
Rozgrzać olej w 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie, następnie brązowy kurczak w 2 partie, o 2 protokół z każdej strony, przeniesienie do małej patelni jako rumiane (patelnia rezerwa).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Pieczony kurczak w środku piekarnika, aż tylko gotowane przez, 14 do 16 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczony KurczakPieczony Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Podczas pieczenia kurczaka, wymieszać mąkę do tłuszczu pozostałego na patelni i gotować zasmażkę na umiarkowanie małym ogniu, mieszając, 1 minuta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Ubij w cydrze i bulionie i doprowadzaj do wrzenia, ubijając, a następnie gotuj, ubijając od czasu do czasu, aż zgęstnieje i zmniejszy się do około 1 szklanki, około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
CydrCydr
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Odstawić kurczaka 5 minut, a następnie pokroić każdą pierś na pół po przekątnej na trzecie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
7
Dodać soki z patelni i sól i pieprz do smaku do sosu i łyżką nad kurczakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Cały KurczakCały Kurczak
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn