Pierogi

Pierogi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj pierogi. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 71 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Wschodnioeuropejskie danie. Mieszanka śmietany, mąki, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pierogi Pan, Pierogi, oraz Pierogi Domowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Śmietanę umieścić w dużej misce i wymieszać z mąką, aby uzyskać ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Rozwałkuj ciasto na mące o grubości około 1/16 cala i pokrój okrągłe o 3 1/2 cala w poprzek za pomocą foremki do ciastek lub szklanki. Ponownie rozwałkuj niewykorzystane ciasto, aby zrobić więcej rund, do 4 razy-po tym, staje się trudne do pracy z.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Foremka Do CiastekForemka Do Ciastek
3
Umieść około 1 łyżeczki puree ziemniaczanego na środku każdej rundy ciasta, złóż na kształt półksiężyca, a następnie naciśnij i uszczelnij krawędzie widelcem. Wypełnione pierogi odłożyć pod ręcznikiem, aby zapobiec wysuszeniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
CiastoCiasto
4
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu, i gotować i mieszać cebulę, aż półprzezroczyste, 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Usuń gotowaną cebulę i odstawić, pozostawiając masło na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Doprowadzić duży rondel z wodą do wrzenia i ostrożnie wrzucić kilka napełnionych pierogów na raz do wrzącej wody. Po wypłynięciu na powierzchnię, pozwól im delikatnie gotować przez około 4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Ponownie podgrzać masło na patelni na średnim ogniu. Delikatnie scoop pierogi z wody (łatwo się łamią) i umieścić je na patelni do brązowego na dnie, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Usmażone pierogi układamy na maślanej blasze, posypujemy je ugotowaną cebulą i utrzymujemy w piekarniku na niskim poziomie do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn