Piernikowe Biszkopty
Pierniki Biscotti może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis deser. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 48 i kosztuje 10 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 69 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka proszku do pieczenia, mąki, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Piernikowe Biszkopty, Piernikowe Biszkopty, oraz Piernikowe Biszkopty.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Nasmaruj prześcieradło.
W dużej misce wymieszać olej, cukier, jajka i melasę. W innej misce połączyć mąki, proszek do pieczenia, imbir, cynamon, goździki i gałkę muszkatołową; wymieszać w mieszaninie jaj, aby utworzyć sztywne ciasto.
Podziel ciasto na pół i uformuj każdą połowę w rolkę na długość ciastka.
Umieść rolki na arkuszu ciastek i poklepuj, aby spłaszczyć ciasto do grubości 1/2 cala.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 25 minut.
Wyjąć z piekarnika i odstawić do ostygnięcia.
Gdy jest wystarczająco chłodny, aby dotknąć, pokroić w 1/2 cala grube ukośne plasterki.
Umieścić pokrojone biszkopty na blasze, i piec dodatkowe 5 do 7 minut z każdej strony, lub do tosty i chrupiące.