Pieprzowa kaczka z masą waniliową, groszkiem i ragout z dzikich grzybów

Pieprzowa kaczka z masą waniliową, groszkiem i ragout z dzikich grzybów
Pieprzona kaczka z zacierem waniliowym, groszkiem i ragout z dzikich grzybów wymaga około 50 minut od początku do końca. Ten przepis służy 2. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 813 kalorii, 63g białka, oraz 39g tłuszczu na porcję. Na 9,03 zł za porcję, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 39 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Mieszanka kurczaka, Porto, crème fraîche i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 98%, to danie jest znakomite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Ragout Z Dzikich Grzybów, Ragout Z Dzikich Grzybów Na Kremowej Polencie, oraz Pieczone Ostrygi Z Ragoutem Z Dzikich Grzybów.

Instrukcje

1
Ziemniaki obrać i pokroić w kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
2
Umieść je na patelni z zimną, osoloną wodą i zagotuj. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut do miękkości, a następnie osuszyć w durszlaku. Podczas opróżniania, umieść patelnię z powrotem na małym ogniu z kremem i wanilią i podgrzej do zaparzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cała Laska Wanilii, Podzielona1 Cała Laska Wanilii, Podzielona
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Zdjąć wanilię i zdjąć patelnię z ognia. Wrzuć ziemniaki przez ricer z powrotem na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cała Laska Wanilii, Podzielona1 Cała Laska Wanilii, Podzielona
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ricer Do ZiemniakówRicer Do Ziemniaków
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodaj masło i przyprawy, a następnie ubić, aby utworzyć gładki zacieru. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
5
Kaczkę przyprawiamy solą i wciskamy pieprz w skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Cała KaczkaCała Kaczka
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
6
Kaczkę, skórkę do dołu, układamy na zimnej patelni i układamy na małym, średnim ogniu. Gdy patelnia się nagrzewa, kaczka zacznie gotować, chcesz tylko delikatnego skwierczenia pochodzącego z patelni. Jeśli gotuje się zbyt szybko, należy lekko zmniejszyć temperaturę. Gotować przez 10 minut, od czasu do czasu potrząsając patelnią. Gdy skóra jest mahoń i chrupiące, Odwróć piersi nad i gotować na stronie ciała przez 5 minut więcej. To da ci kaczkę, która jest lekko różowa w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała KaczkaCała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Przenieść kaczkę na tacę lub talerz i pozostawić do spoczynku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała KaczkaCała Kaczka
8
Z patelni kaczki wylej wszystko, ale 1 łyżeczkę tłuszczu, umieść patelnię z powrotem na ogniu i gotuj boczek przez 3 minuty, aż będzie chrupiący. Podgrzać, dodać grzyby i gotować jeszcze 2 min. Splash w porcie, dodać groszek i bulion, a następnie gotować na wolnym ogniu przez 2 min więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Cała KaczkaCała Kaczka
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
PortPort
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Na patelnię wlać soki z wypoczętej kaczki i doprawić do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała KaczkaCała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia64
Magazyn