Pieprz cytrynowy Acini di Pepe

Pieprz cytrynowy Acini di Pepe
Pieprz cytrynowy Acini di Pepe może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 58 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 288 kalorii, 10g białka, oraz 9g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz parmigiano-reggiano, pieprz, Skórka z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sałatka Acini Di Pepe, Sałatka Acini di Pepe, oraz Rosół ze szpinakiem i pełnoziarnistym Acini di Pepe.

Instrukcje

1
Gotować acini di pepe w garnku 4-quart wrzącej osolonej wody (2 łyżeczki soli na 3 kwarty wody), aż al dente. Rezerwa 1 szklanka wody do gotowania, a następnie spuścić makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
PastinaPastina
MakaronyMakarony
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Masło rozpuścić w garnku z olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Wyjąć z ognia i wymieszać z makaronem, serem, skórką, pieprzem, 1/2 łyżeczki soli i 1/2 szklanki wody do gotowania (w razie potrzeby dodać więcej, aby zwilżyć).
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
PieprzPieprz
MakaronyMakarony
WodaWoda
SólSól

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn