Pieprz cytrynowy Acini di Pepe
Pieprz cytrynowy Acini di Pepe może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 58 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 288 kalorii, 10g białka, oraz 9g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz parmigiano-reggiano, pieprz, Skórka z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sałatka Acini Di Pepe, Sałatka Acini di Pepe, oraz Rosół ze szpinakiem i pełnoziarnistym Acini di Pepe.
Instrukcje
Gotować acini di pepe w garnku 4-quart wrzącej osolonej wody (2 łyżeczki soli na 3 kwarty wody), aż al dente. Rezerwa 1 szklanka wody do gotowania, a następnie spuścić makaron.
Masło rozpuścić w garnku z olejem.
Wyjąć z ognia i wymieszać z makaronem, serem, skórką, pieprzem, 1/2 łyżeczki soli i 1/2 szklanki wody do gotowania (w razie potrzeby dodać więcej, aby zwilżyć).