Pieczywo Z Serem Czosnkowym
Paluszki do chleba z serem czosnkowym mogą być właśnie hor d ' oeuvre, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 112 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 32 centy za porcję, ten przepis okładki 7% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz parmezan, kiełki pszenicy, bazylię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczywo Z Serem Czosnkowym, Domowe paluszki chlebowe z dipem z sera czosnkowego, oraz Pieczywo Czosnkowe podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce połączyć 1-1 / 2 szklanki mąki, kiełków pszenicy, drożdży i soli. W rondlu podgrzej wodę, 1 łyżkę oleju i miód do 120°-130°.
Dodać do suchych składników; ubić tylko do zwilżenia. Wymieszać wystarczającą ilość pozostałej mąki, aby utworzyć miękkie ciasto.
Przełożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię; zagnieść do uzyskania gładkiej i elastycznej, około 4-6 minut. Przykryj i pozostaw na 10 minut.
Do 15 cali. x 10 po. prostokąt.
Przenieś do nasmarowanego 15-calowego. x 10 po. x 1-in. patelnia do pieczenia; docisnąć ciasto do krawędzi patelni.
Przemyć pozostałym olejem.
Posypać natką pietruszki, bazylią i czosnkiem. Przykryć i pozostawić w ciepłym miejscu do podwojenia, około 30 minut.
Piec w temperaturze 425° przez 10 minut.
Piec 3-5 minut dłużej lub aż ser się rozpuści, a chleb będzie złotobrązowy.