Pieczywo Czosnkowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj chleba czosnkowego. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 471 kalorii, 8G białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz masło, ząbki czosnku, bochenek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 13%, to danie nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Pepperoni garlic Bread Burgers (grillowane cheeseburgery z sosem Pepperoni podawać na bułeczkach czosnkowych), chleb czosnkowy, jak zrobić chleb czosnkowy od podstaw, oraz bułki czosnkowe, jak zrobić bułki czosnkowe bez jaj.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 260°. wyłóż dużą, obramowaną blachę do pieczenia folią. Ułóż chleb, pokrój bok do góry, na blasze do pieczenia.
Masło rozpuścić na małej patelni na średnim ogniu.
Dodać czosnek, sól, pieprz i oregano; gotować, mieszając raz lub dwa razy, aż czosnek będzie pachnący, 1 do 2 minut.
Użyj pędzla do ciasta, aby równomiernie rozprowadzić masło czosnkowe na chlebie.
Posypać równomiernie serem.
Piec, aż chleb będzie złoty, 8 do 10 minut.
Połówki bochenka pokroić w grube plasterki i podawać.