Pieczony Łosoś Z Awokado Remoulade

Pieczony Łosoś Z Awokado Remoulade
Pan Pieczony łosoś z awokado Remoulade wymaga z grubsza 10 minut od początku do końca. Ten przepis służy 25 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 191 kalorii. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 431 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Jeśli masz pietruszkę, oliwę z oliwek, filety z łososia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczony łosoś z awokado Remoulade, Łosoś Zapiekany Z Awokado Remoulade, oraz Chrupiący Pieczony łosoś z awokado Remoulade dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
1 umieść kawałki awokado i sok z limonki w robocie kuchennym lub blenderze i pulsuj, aż się zmieszasz. Powoli dodawać pulsującą oliwę aż do uzyskania pożądanej konsystencji sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodaj mieloną szalotkę (lub zieloną cebulę) i pietruszkę, pulsuj tylko do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
3
Wyjąć do miski, dodać musztardę, sól i pieprz do smaku.2 Płaszcz dno smażonej patelni z olejem, ciepło na średnim wysokim, aż prawie do palenia. Obie strony filetów z łososia przyprawiamy solą i pieprzem, ostrożnie układamy łososia na patelni, skórkę do dołu. Gotować łososia do około średniej doneness, około 3-4 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Podawać łososia z sosem awokado remoulade.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować win Chardonnay z perspektywy czasu. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
Win Chardonnay
Win Chardonnay
Nasz 2018 Chardonnay pochodzi z winnic w Carneros i Oak Knoll. Fermentowane w stali nierdzewnej, a następnie starzone przez trzy miesiące na osadzie w neutralnym francuskim Dębie, wino wykazuje dużą kwasowość, wagę i smak. Ten 100% Chardonnay wykazuje kwasowość Zwykle zarezerwowaną tylko dla Win ze stali nierdzewnej. To pięknie wyważony Chardonnay.
TrudnośćŚredni
Gotowe W15 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia2
Magazyn