Pieczony Parmezan Tilapia

Pieczony Parmezan Tilapia
Pieczony parmezan Tilapia może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 8 i kosztuje 2,26 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 221 kalorii, 25g białka, oraz 13g tłuszczu. 16 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz cebulę w proszku, bazylia, filety tilapia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczony Parmezan Tilapia, Pieczony Parmezan Tilapia, oraz Łatwe Pieczenie Parmezanu Tilapia dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Tilapia bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Skyfall Pinot Gris z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn