Pieczony Parmezan Tilapia

Pieczony Parmezan Tilapia
Pieczone Tilapia parmezan jest bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 1 porcją. To danie główne ma 1767 kalorii, 201g białka, oraz 106g tłuszczu na porcję. Na 18,09 zł za porcję, ten przepis okładki 55% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Recipezaar. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka majonezu, cebula w proszku, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczony Parmezan Tilapia, Pieczony Parmezan Tilapia, oraz Pieczony Parmezan Tilapia.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni. Pieczenie smaru pan.In mała miska, wymieszać ser, masło, majonez i sok z cytryny, bazylia, cebula w proszku, sól i pieprz.Filety układamy w jednej warstwie na przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Cebula W ProszkuCebula W Proszku
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MajonezMajonez
MasłoMasło
SerSer
BazyliaBazylia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
2
Piec przez 20-30 minut, aż gotowe i łuszczące.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Wyjąć filety z piekarnika i przykryć je masą serową na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Umieścić pod brojlerem na 2 minuty lub aż polewa jest browned.Be uważaj, aby nie rozgotować ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Tilapia bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Menage a Trois Limelight Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Ménage à Trois Limelight rzuca światło na orzeźwiające cytrusowe smaki w najbardziej olśniewający sposób. Limelight to nowa gwiazda z seksownymi aromatami kwiatu pomarańczy, które prowadzą do pikantnej limonki i przepysznych smaków jabłek Granny Smith, które sprawiają, że jesteś pucker up. Nutę wiciokrzewu i mineralności równoważą wyraźne nuty cytrusowe, zanim zasłony opadną, z orzeźwiającym, chrupiącym wykończeniem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia61
Magazyn