Pieczony makaron z groszkiem, serem i szynką
Pieczony makaron z groszkiem, serem i szynką może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.59 za porcję. Jedna porcja zawiera 744 kalorie, 32G białka, oraz 37 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz solanki, łagodny cheddar, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Makaron czteroserowy z groszkiem i szynką, Ser, Groszek I Makaron, oraz Sałatka z makaronem-groszek, szynka i ser dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. Przynieś duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodać makaron i gotować, aż tylko miękkie, o 8 protokół.
Roztopić 3 Łyżki. masło w dużej patelni żaroodpornej na średnim ogniu.
Ubić mąkę, musztardę i 1/2 łyżeczki. sól, aż będzie gładka. Powoli ubijać mleko i pół na pół i doprowadzić tylko na wolnym ogniu. Wymieszać z serem, trochę na raz, aż się stopi.
Zdjąć patelnię z ognia i wymieszać z groszkiem, szynką i makaronem. Wymieszać do okrycia sosem.
Posypać okruchy krakersów na wierzchu makaronu i kropka z pozostałą 1 łyżką. masło.
Piec do bulgotania, o 20 protokół.